19/11/21 14:00

Commercieel nieuws

Go Unlimited wordt Go Extreme en biedt 60GB per maand

Terug naar nieuws index

Vanaf 22 november zal Orange Belgium’s meest overvloedige mobiele abonnement Go Extreme worden en dubbel zoveel data bevatten: 60GB per maand in plaats van 30GB en dat zonder extra kosten.

Orange Belgium was de eerste operator die al in 2018 een volledig "onbeperkt" mobiel abonnement op de Belgische markt introduceerde, dat onbeperkt bellen, sms'en en mobiele data biedt. Er werd een fair usage policy ingesteld, waardoor klanten na het overschrijden van de fair use limiet nog steeds van mobiel internet konden genieten, maar aan een lagere snelheid.

De term ‘unlimited’ verwees naar de gemoedsrust die het tariefplan wilde bieden bij het genieten van mobiel internet. Om beter tegemoet te komen aan de veranderende noden van zijn klanten, besliste Orange Belgium zich te concentreren op wat voor de klanten het belangrijkst is: een overvloed aan data. De naam van het vroegere "Go Unlimited" is daarom aangepast naar Go Extreme en Orange Belgium verdubbelt de beschikbare data tot 60GB per maand.

Opgelet: na het bereiken van de 60GB limiet, zullen klanten mobiel internet kunnen blijven gebruiken aan een verminderde snelheid, die nog steeds de meeste gebruiksmogelijkheden toelaat.

Christophe Dujardin, Chief Consumer Officer van Orange Belgium: "Met Go Extreme en zijn enorme dataplafond, nooit eerder gezien op de Belgische markt, bevestigen we ons leiderschap en zorgen we ervoor dat klanten echt kunnen genieten van een overvloed aan data voor dezelfde prijs. Alle huidige klanten zullen automatisch profiteren van dit nieuwe datavolume, en ze blijven in staat om extra kortingen te krijgen wanneer ze dit abonnement bundelen in een convergent pack."