15/06/16

Commercieel nieuws

Het beste van de internationale sportwereld en topvoetbal via Eleven en Eleven Sport beschikbaar voor klanten Orange Internet + TV

Terug naar nieuws index

Orange Belgium en Eleven Sports Network sluiten een samenwerkingsakkoord om de kanalen Eleven en Eleven Sports in HD aan te bieden aan Orange klanten die genieten van Orange Internet + TV.

De optie, ter waarde van 10€ per maand, die bestaat uit de kanalen Eleven en Eleven Sports zal binnenkort worden aangeboden aan de Orange Internet + TV klanten. Zowel de bestaande Orange klanten met internet en TV als nieuwe klanten die voor 31 december intekenen op het Orange Internet + TV aanbod, zullen gratis kunnen profiteren van beide kanalen en dat tot eind juni 2017.

De optie omvat:

  • Eleven is een 100% voetbalkanaal dat Europese topwedstrijden uitzendt, zoals La Liga uit Spanje, de Italiaanse Serie A TIM, het Franse Ligue 1 en de Engelse FA Cup.

  • Eleven Sports is een zender gewijd aan internationale sporten die onder andere de volgende sporten uitzendt: de Amerikaanse football NFL, NBA Basketbal, ATP 250 Tennis, EHF Champions League Handbal, …

Eleven en Eleven Sports zullen voor midden juli 2016 beschikbaar zijn.

Orange Internet + TV is beschikbaar vanaf 39€/maand - www.orange.be/tv