29/08/16 11:09

Corporate nieuws

Ingrid Gonnissen benoemd tot Chief Enterprise Officer van Orange Belgium

Terug naar nieuws index

Op voorstel van zowel huidig CEO Jean Marc Harion als Michaël Trabbia, CEO vanaf 1 september 2016, heeft de raad van bestuur van Orange Belgium de nominatie van Ingrid Gonnissen als nieuwe Chief Enterprise Officer, met ingang van 1 september 2016, goedgekeurd.

Ingrid Gonnissen (54) heeft 30 jaar ervaring in de B2B-wereld. Zij bracht het grootste deel van haar carrière door bij Xerox waar ze in 1990 begon. Ingrid bekleedde diverse posities voordat ze in 2011 Algemeen Directeur van Xerox werd voor België en Luxemburg. Ze staat bekend om haar enthousiasme en sterke klantgerichtheid en heeft een brede expertise op alle domeinen van B2B.

Jan Steyaert, voorzitter van de raad van bestuur, reageert: “We zijn ervan overtuigd dat Ingrid de ideale kandidaat is om onze B2B-activiteiten te beheren. Haar ruime ervaring en kennis van de ICT-sector zullen van grote waarde zijn voor de verdere ontwikkeling van onze activiteiten op de bedrijvenmarkt.”

Over haar benoeming zegt Ingrid Gonnissen: “Dankzij de kwaliteit van ons 4G-netwerk en de recente goedkeuring betreft de aanname van het merk Orange, hebben we alles in huis om aantrekkelijke en innovatieve diensten te kunnen aanbieden. Onze aandacht zal voornamelijk gaan naar het behoud en de werving van nieuwe klanten, de verdere ontwikkeling van ons partnernetwerk en de operationele efficiëntie.”

Ingrid Gonnissen volgt Nicholas De Walsche op die de Enterprise Business unit van Orange Belgium ad interim leidde.

De Orange Enterprise Business Unit omvat mobiele en vaste convergente aanbiedingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven.