24/05/18

Commercieel nieuws

Orange Belgium breidt zijn convergent aanbod Love uit met unlimited live-tv in de Orange TV app en een Fixed Phone optie

Terug naar nieuws index

Orange Belgium blijft investeren in z'n Love-formule om z'n convergente positie en groei te ondersteunen. Vandaag activeert Orange de functie live-tv op zijn mobiele applicatie Orange TV zodat klanten overal naar hun favoriete programma's kunnen kijken. Eerder voegde het een optie Fixed Phone toe aan de lijst van beschikbare Love-opties (Internet Boost, Evening & Weekend) voor klanten die graag een vaste lijn willen of hun vaste lijn willen behouden. Die aanhoudende ontwikkelingen hebben intussen ruim 122.000 klanten verleid om Love te worden.

Onderweg kijken dankzij de app Orange TV

Voortaan kunnen Orange Love-klanten hun favoriete tv-programma's op hun smartphone of tablet bekijken dankzij de Orange TV app. Na een succesvolle proefperiode wordt live-tv nu officieel en zonder extra kosten toegevoegd aan de bestaande Orange TV-app. Met de app kon je al een uitgebreide tv-gids doorbladeren, op afstand opnames programmeren en beheren op je decoder(s), zenders of opnames kiezen die je op je tv wil bekijken en programma's zoeken in de tv-gids en in het opnamemenu.

Orange-klanten hebben op hun smartphone of tablet toegang tot een selectie uit volgende zenders: één, Canvas, VTM, Q2, VIER, VIJF, National Geographic NL, Discovery NL, Ketnet, Disney Channel NL, La Une, La Deux, RTL-TVI, Club RTL, TF1, AB3, 13ième Rue, SyFy, Disney Channel FR en Disney XD FR. Al wat ze nodig hebben is een Love wifiverbinding thuis of een verbinding met het mobiele 3G- of 4G-netwerk in België of in de EU. Om live tv te kijken op een mobiel netwerk gebruik je de mobiele data in je bundel. Orange-klanten die Love Unlimited hebben zijn de enige convergente klanten in België die dankzij hun onbeperkte mobiele data compleet zorgeloos live TV kunnen kijken.

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer, reageert: "We zijn erg blij dat we onze Love-aanbieding hebben kunnen uitbreiden met live-tv on the go. Dankzij die nieuwe functie kunnen onze klanten nu ook onderweg tv kijken. Dat is erg praktisch, vooral met de grote vakantie in het vooruitzicht. Klanten kunnen nu overal in de EU live tv kijken, conform de Europese roamingregels. Zo komen wij tegemoet aan de behoeften van onze klanten. We zullen onze aanbiedingen blijven uitbreiden, premium content blijven toevoegen en altijd streven naar de beste kwaliteit voor een redelijke prijs om te garanderen dat onze klanten overal en altijd verbonden kunnen zijn zonder de minste zorgen."

Love-klanten kunnen de Orange TV app downloaden of updaten in de App Store of via Google Play. Gezinsleden kunnen live tv kijken op tot wel vijf verbonden toestellen tegelijk (smartphones of tablets).

Fixed Phone is de nieuwste optie

Uit recent onderzoek van Orange blijkt dat sommige klanten die Love wilden worden, geïnteresseerd waren in een optie voor vaste telefonie. 38 % van de residentiële klanten wilde zijn vaste lijn behouden. Ook 75 % van de kleine ondernemingen en zelfstandigen gaf aan dat een vaste telefoon onmisbaar is voor zijn activiteiten. Na verschillende proeven met een oplossing voor vaste telefonie en de positieve feedback van klanten besloot Orange om officieel een oplossing voor vaste telefonie te lanceren in de vorm van een volwaardige Love-optie.

Met de optie Fixed Phone komt Orange tegemoet aan zijn wens om klanten zorgeloos te laten genieten. Voor 10 euro per maand kunnen ze onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in België en naar vaste lijnen in 40 landen. Daarnaast bevat de optie enkele slimme diensten zoals een voicemail, doorschakeling naar een mobiele lijn of een andere vaste lijn, en switchen naar een tweede oproep. Love-klanten die de optie Fixed Phone aan hun Love willen toevoegen, kunnen dat vragen in één van de 140 Orange-shops.

De oplossing Fixed Phone maakt gebruik van de VoIP-technologie. De technicus van Orange installeert thuis een VoIP-adapter, waar klanten makkelijk hun bestaande vaste telefoon mee kunnen verbinden. De optie werkt niet met faxapparaten of alarmsystemen die een vaste lijn vereisen.

Vandaag zijn ruim 122.000 klanten Love. Deze convergente aanbieding van Orange biedt ze de flexibiliteit en vrijheid om het aantal simkaarten en de telefonie- en databundels te kiezen die ze nodig hebben, terwijl ze gebruikmaken van de superieure kwaliteit van het internet en tv van Orange. Orange Belgium is nog altijd het enige telecombedrijf met een onbeperkt convergent aanbod op de markt. Love Unlimited biedt onbeperkte mobiele data onderweg, onbeperkt bellen, onbeperkt internet thuis en een royaal tv-aanbod voor 79 euro per maand.

Meer info op www.orange.be/love