26/09/23 09:44

Corporate nieuws

Orange Belgium herschikt vast internetaanbod en lanceert nieuwe Fiber[1]-aanbiedingen met gigabitsnelheid

Terug naar nieuws index

Orange Belgium vernieuwt zijn vaste internetoplossingen. Om tegemoet te komen aan de steeds groeiende vraag naar snellere en betrouwbare internetconnectiviteit, lanceert de operator een nieuw uitgebreid Fiber[1]-internetgamma. Met 4 verschillende opties om uit te kiezen, speelt Orange Belgium in op de specifieke behoeften van elk huishouden en breidt het gigabit internetsnelheden uit over het hele land.

4 nieuwe convergente internetoplossingen voor een uitmuntende klantenervaring

Orange Belgium wil ervoor zorgen dat al zijn klanten toegang hebben tot internetdiensten op maat van hun specifieke behoeften, met de ambitie om multigigabitconnectiviteit en een uitstekende klantenervaring te bieden. Daarom lanceert de operator een uitgebreide reeks nieuwe Fiber[1] internetpakketten met verschillende snelheidsopties, gaande van 150 Mbps tot 400 Mbps en tot 1 Gbps. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat klanten het plan kunnen kiezen dat het beste bij hun behoeften past.

Huishoudens die een stabiele, krachtige en betrouwbare verbinding willen, vinden alles wat ze nodig hebben in de pakketten 'Start' en 'Zen' Fiber[1]. Voor wie op zoek is naar hoge snelheden is 'Giga' Fiber[1] een gamechanger. Met snelheden tot 1 Gbps kunnen particuliere en professionele klanten naadloos 4K-content streamen, online gamen en meerdere apparaten aansluiten. De 'All-In' Fiber[1] -oplossing combineert ultieme gemoedsrust met premium connectiviteit thuis en vult de gigabitsnelheid aan met de My Comfort Service, die zorgt voor een VIP-ervaring, 4G back-up, gratis jaarlijkse controle en meer.

De prijzen in de Fiber[1] Love-pakketten[2] beginnen bij 45 euro. Als onderdeel van de lanceringspromotie kunnen nieuwe klanten profiteren van een Pack ‘Giga’ Fiber1, inclusief een Go Plus 20 GB mobiele bundel, voor slechts 61 euro per maand gedurende de eerste zes maanden van hun abonnement.

Christophe Dujardin, Chief Consumer Officer bij Orange Belgium, is enthousiast over de nieuwe lanceringen: “Met trots presenteren we deze Fiber[1]-aanbiedingen. Dankzij zijn ultramoderne HFC-netwerk (Hybrid Fiber Coaxial) kan Orange Belgium nu al connectiviteit van een hoger niveau bieden, terwijl het investeert in toekomstige upgrades. Met deze lancering versterken we onze Lead The Future-strategie door geavanceerde connectiviteitsaanbiedingen en -diensten te leveren die snel, betrouwbaar en toegankelijk internet mogelijk maken, voor een uitmuntende klantenervaring.” Meer informatie over de nieuwe Orange Belgium-aanbiedingen:

NL: https://shorturl.at/gwLVX

[1] Fiber-aanbiedingen zijn gebaseerd op het glasvezelnetwerk met coaxiale aansluiting (HFC-technologie: hybrid fiber coaxial) waarmee snelheden tot 1 Gbps mogelijk zijn (afhankelijk van de geografische beschikbaarheid). Om onze infrastructuur voor te bereiden op het verwerken van toekomstige datavolumes met behoud van hoge prestaties, zullen we ons netwerk upgraden door de geleidelijke vervanging van huishoudelijke coaxkabel-aansluitingen door glasvezel.

[2] Voor klanten die de voorkeur geven aan een oplossing met alleen thuisinternet (niet in een Love-pack) zijn de prijzen voor de 'Fiber'-aanbiedingen als volgt: EUR 49 (Home Start Fiber), EUR 59 (Home Zen Fiber), EUR 69 (Home Giga Fiber), EUR 74 (Home All-In Fiber). Prijzen geldig vanaf 14/01/2024. Bestaande klanten worden automatisch overgezet naar de corresponderende nieuwe 'Love' of internet-only formules.

[3] Prijs geldig vanaf 14/01/2024. Tot dan betalen zowel bestaande als nieuwe klanten 40 €.