13/06/18

Commercieel nieuws

Orange Belgium introduceert formule met onbeperkt bellen voor 20 euro en breidt de mobiele data van zijn abonnementen verder uit

Terug naar nieuws index

Na de lancering van het eerste onbeperkte mobiel aanbod in België blijft Orange Belgium zijn waaier van mobiele abonnementen verder uitbreiden en stroomlijnen ten voordele van de klant. Dit zal er vanaf 18 juni 2018 veranderen:

  • Het nieuwe Koala aanbod omvat onbeperkt bellen en sms'en. Ook het mobiele datavolume wordt uitgebreid tot 4 GB. Klanten die intekenen op deze vernieuwde Koala zullen 20 euro per maand betalen.

  • Het gloednieuwe tariefplan Cheetah omvat onbeperkt bellen en sms'en en 8 GB mobiele data voor 30 euro per maand.

Onbeperkt bellen en meer mobiele data om altijd verbonden te blijven

Met de nieuwe Koala-formule kunnen klanten nu onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in België en zonder zorgen bellen op reis in de EU. Verder krijgen ze 1 GB extra, wat het totaal op 4 GB per maand brengt. Alle Koala-klanten zullen automatisch kunnen genieten van deze verhoogde volumes.

Panter wordt vervangen door Cheetah in de mobiele portefeuille van Orange. Voor 30 euro per maand omvat Cheetah onbeperkt bellen en sms'en plus 8 GB mobiele data. Het huidige Panter-tariefplan zal ophouden te bestaan. Orange-klanten die een upgrade willen, kunnen de overstap naar Cheetah maken in hun online Klantenzone of binnenspringen in één van de 140 Orange-shops.

Bij beide mobiele abonnementen is ook de Orange Cloud app en Coyote, de app voor realtimeverkeersinformatie, inbegrepen.

Overzichtelijke abonnementen die je meer waar voor je geld geven

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer van Orange Belgium, legt uit: "Als bold challenger op de Belgische telecommarkt koesteren we de ambitie om altijd een stap verder te gaan voor onze klanten, om te focussen op wat zij echt belangrijk vinden, zodat ze precies vinden wat ze nodig hebben in hun Orange-abonnement. Een eerste mijlpaal was de unieke lancering van ons onbeperkte tariefplan Arend in februari 2018, dat uitgroeide tot een groot succes. Dat unlimited tariefplan typeert onze ambitie om onze klanten op hun wenken te bedienen. Om onze formules nog eenvoudiger te maken, breidden we het Koala-tariefplan uit met onbeperkt bellen. Daarnaast verhoogden we het mobiele datavolume en pasten we de prijs aan. Zo zal het voor onze klanten nog makkelijker zijn om ten volle van hun digitale leven te genieten met de beste kwaliteit die je voor dat geld op de Belgische markt krijgt."

De betrokken klanten zullen op de hoogte gebracht worden van de nakende veranderingen en van wat ze moeten doen om meer volume te krijgen.

Voor zakelijke klanten stelt Orange Shape Plus voor, een aanbod met onbeperkt bellen en sms'en en 3 GB mobiele data voor amper 20 euro per maand.

Ongeëvenaarde klantervaring op een superieur netwerk

Al jarenlang investeert Orange Belgium massaal in zijn mobiele netwerk om zijn klanten een topervaring te garanderen. Vandaag dekt het 4G-netwerk van Orange 99,7 % van het Belgische grondgebied (dekkingskaarten uitgegeven door telecomregulator BIPT). De resultaten van BeCover+ naar aanleiding van een test van een welbekende consumentenorganisatie erkennen de superieure kwaliteit van het 4G-netwerk van Orange.

Meer informatie op www.orange.be.