23/10/19 09:02

Commercieel nieuws

Orange Belgium kondigt unieke samenwerking met Google aan voor de lancering van de Google Nest Hub en Mini

Terug naar nieuws index

 

Als exclusieve telecompartner van Google voor de lancering van zijn nieuwe slimme apparaten zal Orange Belgium ze tegen een sterk verminderde prijs aanbieden aan zowel nieuwe als bestaande klanten. Orange Belgium heeft zich altijd ingezet om zijn klanten te connecteren met wat zij belangrijk vinden. De technologie van de nieuwe productfamilie van Google maakt het nu ook voor Belgen mogelijk om hun woning op te waarderen tot een makkelijk te bedienen smarthome.

Orange Belgium vindt het essentieel dat er geïnvesteerd wordt in wat de klant belangrijk vindt: in zijn netwerk en in zijn aanbod, maar ook in apparaten van de nieuwe generatie die het leven van de klant makkelijker maken. Muziek afspelen, geconnecteerde apparaten bedienen, foto's bekijken, elke dag het nieuws en een update van je agenda krijgen... dat alles zonder één druk op een knop: de Google Nest Hub en Mini zijn klaar om België te veroveren. En dankzij een exclusief partnership kunnen Orange-klanten de gloednieuwe Google-apparaten kopen voor de uitzonderlijke prijs van 9 € voor de Mini (-85 % op de handelsprijs) en 49 € voor de Nest Hub (-60 %). Na een eerste succesvolle samenwerking met Google voor de Chromecast, waardoor duizenden klanten tv streamen op hun mobiele apparaat, biedt Orange Belgium zijn klanten nu dus de kans om hun woning op te waarderen tot een makkelijk te bedienen smarthome.

Michaël Trabbia, CEO van Orange Belgium: 'We streven ernaar om onze klanten de beste digitale ervaring te bieden en hun leven zo makkelijk mogelijk te maken. De technologie van Google enerzijds en de knowhow van Orange inzake connectiviteit en klantervaring anderzijds vormen een gouden combinatie en stellen ons in staat om onze klanten van een volgend niveau van digitaal comfort te laten proeven. Bij Orange hoef je geen nieuwe klant te zijn om een korting te krijgen. Daarom komen al onze klanten in aanmerking voor de uitzonderlijke korting op de Google Nest Hub en Mini.'

De Google Nest Hub en Mini zijn uitgerust met alle technologische en intellectuele capaciteiten van de Belgische versie van Google Assistant om het leven van de klanten makkelijker te maken en hen alle informatie te verschaffen die ze willen. Met de nieuwe Mini kunnen Orange-klanten hun favoriete muziek afspelen via Spotify, YouTube Music en meer, in hoge kwaliteit, dankzij de verbeterde kwaliteit van de ingebouwde speaker. Ze kunnen de Google Assistant om hulp vragen en allerlei informatie opvragen: van hun persoonlijke agenda tot verkeersinformatie. Dankzij de Mini kunnen ze andere geconnecteerde apparaten bedienen, zoals een thermostaat of de verlichting. Of ze kunnen via de Mini de Chromecast de opdracht geven om hun favoriete streamingdienst op hun televisietoestel te starten.

De Google Nest Hub biedt nog meer waar voor z'n geld. Op het elegante scherm kan de klant Home view gebruiken om te communiceren met alle geconnecteerde apparaten (camerabeelden bekijken, de verlichting dimmen, de tv bedienen of de voordeur openen/dichtdoen). Bovendien kan de klant het apparaat met zijn stem bedienen: 'Hi Google, toon me de foto's van onze trip naar Parijs'. Of hij kan informatie opvragen, video's afspelen op YouTube en nog veel meer, allemaal met zijn stem.

Meer info op Google Nest