17/11/22 08:48

Commercieel nieuws

Orange Belgium lanceert het merk HONOR in zijn Belgische winkels door de vlogvriendelijke HONOR 70 exclusief aan zijn smartphoneportfolio toe te voegen

Terug naar nieuws index

Orange Belgium lanceert het merk HONOR in haar smartphoneportfolio en verkreeg 'operator exclusiviteit' voor de lancering van de HONOR 70 in België. De elegante HONOR 70 beschikt over een krachtig dubbel camerasysteem en biedt innovatieve features die de contentcreatie van vloggers naar een hoger niveau tillen. De Honor 70 heeft een Eco-Rating van 81, wat volledig in lijn ligt met het engagement van Orange Belgium om duurzame producten aan te bieden. Honor 70 is dan ook de groenste smartphone in de catalogus.

Mode en technologie gaan hand in hand

Honor is een smartphonemerk dat in 2013 werd opgericht door Huawei, en werd vervolgens in 2020 onafhankelijk. Dankzij die onafhankelijkheid kunnen toestellen profiteren van alle mobiele diensten van Google.

De HONOR 70 onderscheidt zich van andere toestellen dankzij het stijlvolle design met een dikte van slechts 7,9 mm. Het toestel heeft ook een prachtig gebogen 6,67-inch Full HD+ OLED-scherm en een totaalgewicht van 178 gram, waardoor het moeiteloos in kleine handtassen en zakken past.

Een Snapdragon 778G+ chip, gebundeld met 8 GB RAM en een opslagcapaciteit van 128 GB, garandeert een optimale kwaliteit. Last but not least, de HONOR 70 biedt een zeer goede levensduur dankzij de 4800 mAh batterij, compatibel met snelladen bij 66 W, waardoor 60% in 20 minuten kan worden opgeladen.

Innovaties op het vlak van fotografie en video

De HONOR 70 maakt van fotografie een unieke ervaring dankzij de optimale Dual Main Camera met toonaangevende Computational Photography en HONOR’s eigen imaging oplossing, aangestuurd door AI.

De HONOR 70 is uitgerust met een fotoblok met 3 sensoren, met als bijzondere feature de integratie van een high-end 54 Mpx SONY-sensor voor de hoofdmodule, een 50 Mpx ultra-groothoeksensor en een dieptesensor van 2 Mpx.

De HONOR 70 biedt uitzonderlijke videografische innovaties en introduceert de eerste Solo Cut Mode voor vloggen, een baanbrekende oplossing waarmee gebruikers portretvlogs kunnen maken. Via die portretvlogs wordt een specifieke persoon in een groepsvideo uitgelicht met behulp van Person Autofocus Tracking Technology.

Met Dual Video Streaming kunnen meerdere video's tegelijk worden geproduceerd, waaronder een individuele video met een soloweergave van het onderwerp dat in de schijnwerpers staat, naast de hoofdgroepvideo met volledige weergave. De feature is dan ook uitermate geschikt voor contentmakers die de held van hun verhaal willen kiezen.

Zeer performant, modieus en groen met een Eco-Rating van 81

Eco-Rating meet de milieu-impact van smartphones op basis van een veelheid aan criteria. Een hoge score betekent een lagere impact op het milieu. Alle HONOR-smartphones hebben een Eco-Rating van meer dan 80.

Christophe Dujardin, Chief Consumer Officer bij Orange Belgium, licht toe: "We verbeteren en optimaliseren onze toestelcatalogus voortdurend om te voldoen aan en te anticiperen op de behoeften van de klant op het gebied van kwaliteit en design en dat tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding, zonder voorbij te gaan aan onze inzet voor het milieu .  De Honor 70 is een smartphone die uitstekende prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. Bij Orange is het een prioriteit om smartphones met een Eco-Rating boven de 80 te selecteren, promoten en verkopen, om zo de CO2-uitstoot bij de productie en distributie van smartphones te verminderen." 

Eco-Rating is bovendien een geweldige tool om fabrikanten te betrekken bij CO2-reductie, aangezien smartphones met een hogere score gemiddeld een lagere CO2-impact hebben. Toestellen met een Eco-Rating van meer dan 80pts hebben een CO2-waarde van minder dan 40kg bij hun productie.

Prijzen en beschikbaarheid

De HONOR 70 8+128 Midnight Black is in België vanaf 8 november 2022 verkrijgbaar via Orange Belgium voor 9€ met SmartData15. Bovendien lanceert Orange Belgium een speciale aanbieding die tot 31 december beschikbaar is: koop de Honor 70 met een abonnement en krijg een gratis Bluetooth headset Earbuds 2 Lite (waarde: € 99). Meer informatie op www.orange.be.  

Alle informatie over het HONOR-portfolio is beschikbaar op www.hihonor.com.