18/07/19 07:08

Commercieel nieuws

Orange Belgium lanceert Love Duo, het pack met vast internet en mobiele telefonie voor cord-cutters

Terug naar nieuws index

Als bold challenger legt Orange Belgium de keuze opnieuw bij de gebruiker, die ook in de toekomst alleen betaalt voor de diensten die hij echt nodig heeft. Love Duo is een combinatie van een mobiel abonnement naar keuze met vast internet in een pack die tussen 42 en 64 euro kost, afhankelijk van hoeveel belminuten en data de gebruiker wenst.

Na de lancering van het eerste onbeperkte mobiele abonnement in België pakte Orange Belgium ook al uit met de eerste onbeperkte convergente aanbieding. Sinds de lancering hebben ruim 200.000 klanten ingetekend op Love, de formule die de markt van de convergente abonnementen helemaal op haar kop heeft gezet.

Met Love Duo, een pack met alleen mobiele telefonie en razendsnel onbeperkt internet, stort Orange Belgium zich nu op een van de belangrijkste niches op de Belgische telecommarkt. Deze aanbieding is vooral bedoeld voor cord-cutters, klanten die van hun tv-abonnement af willen. Steeds meer gebruikers kijken nog maar zelden of zelfs helemaal niet meer naar de klassieke televisie. In plaats daarvan bekijken ze hun programma's meestal online, met name via streamingdiensten zoals VRT NU, Auvio, Stievie, Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, enz.

Mee evolueren met het moderne kijkgedrag

De consument wordt dus niet langer gedwongen om een pack te nemen met diensten die hij toch niet of zeer zelden gebruikt (bv. traditionele televisie of vaste telefonie). Love Duo is een mobiel abonnement naar keuze met onbeperkt, razendsnel vast internet voor een prijs vanaf 42 euro per maand. Voor een volledig onbeperkte ervaring kan de consument een Love Duo nemen met Arend voor maar 64 euro. Een mobiele Orange-klant betaalt dus maar 34 euro meer voor ultrasnel en onbeperkt internet thuis. Een Arend-klant betaalt hiervoor zelfs maar 24 euro meer.

Van alle consumenten die op zoek zijn naar een concurrerende aanbieding met alleen internet, zijn er een heleboel die al video on demand-platformen of abonnementsdiensten gebruiken (Auvio, VRT NU, Netflix, enz.). Als antwoord op deze belangrijke trend op de markt, biedt Orange Belgium zijn Love Duo-klanten de Google Chromecast aan, waarmee ze elk type videomateriaal op een groot televisiescherm kunnen afspelen via een smartphone, tablet of pc, voor de ongeziene en uitzonderlijke prijs van 20 euro.

Michaël Trabbia, CEO van Orange Belgium: "Orange Belgium blijft het bestaande telecomlandschap omgooien door de keuze echt bij de gebruiker te leggen. Als je niet wil betalen voor een dienst die je toch niet gebruikt, dan zijn onze Love-abonnementen je op het lijf geschreven. Bij Orange kiest de klant een pack dat echt op zijn behoeften is afgestemd: met of zonder televisie, met of zonder vaste telefoon, met een beetje data, of juist met heel veel data of 100 % onbeperkt. Met Love Duo krijgen cord-cutters nu eindelijk het alternatief waar ze al zo lang op wachtten. En daar willen we het niet bij houden..."

 

Over Orange Belgium

Orange Belgium is een van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via het dochterbedrijf Orange Communications Luxembourg.

Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven. Ons ultraperformante mobiele netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie waar we voortdurend in blijven investeren.

Orange België is een filiaal van de Orange-groep, één van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele telefonie en internet en een van de leiders wereldwijd in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven.

Orange Belgium staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie: corporate.orange.be, www.orange.be of volg ons op Twitter: @pressOrangeBe.