08/11/22 10:30

Commercieel nieuws

Orange Belgium lanceert nieuw gamingpack 'Ultra Gaming', dat gamers laat kennismaken met de Xbox All Access-bundel van Microsoft: een Xbox Series S-console met 24 maanden onbeperkte toegang tot honderden games

Terug naar nieuws index

Dankzij een strategisch partnership met Microsoft zal Orange Belgium vanaf volgende week het 'Ultra Gaming'-pack aan zijn klanten aanbieden. Dat pack bestaat uit de Xbox All Access-bundel – de next-gen Xbox Series S-console met een abonnement van 24 maanden op Xbox Game Pass Ultimate, met honderden topgames, nieuwe games vanaf dag één en online multiplayer – en 5 GB extra data voor Go-abonnementen. Deze bundel zal zeker ook in de smaak vallen bij gamers die benieuwd zijn naar de voordelen van cloudgaming op het snelle en betrouwbare 5G-netwerk van Orange. Met het pack bundelen Orange Belgium en Microsoft de krachten om gamers toegang te geven tot populaire games als Halo Infinite en Forza Horizon 5 via Xbox Game Pass Ultimate.

Voor nieuwe én bestaande Love-abonnees is er nu het nieuwe gamingpack 'Ultra Gaming', waarmee gamers hun gamebeleving naar een hoger niveau kunnen tillen. Met de Xbox All Access-bundel – de Xbox Series S-console + een abonnement van 24 maanden Xbox Game Pass Ultimate – en 5 GB extra data voor hun Go-abonnementen krijgen gamers alles wat ze nodig hebben om in next-gen gaming te duiken. Met dit abonnement kunnen gamers een breed scala aan games spelen voor 24,99 € per maand gedurende 24 maanden, waarbij ze de eerste maand zelfs gratis krijgen (actie geldig van 15/11 tot 2/1/2023). Dankzij dit gamingpack kunnen gamers in België de uitgebreide Xbox Game Pass Ultimate-catalogus verkennen en hun games in real time streamen in de cloud. En alsof dat nog niet genoeg is, halen de gamers voordeel uit het bliksemsnelle 5G-netwerk, met enorm hoge snelheden (tot 1 Gbps) in 5G-zones in België, wat hun beleving nog intenser maakt.

Dankzij Xbox Game Pass Ultimate, dat inbegrepen is in Xbox All Access, hebben gamers toegang tot honderden topgames voor pc, console, smartphone en tablet. De actie omvat ook online multiplayer, en een EA Play-lidmaatschap.

Het ultrasnelle 5G-netwerk (tot 1 Gbps) in 5G-zones draagt alleen maar bij tot de pret, want het zorgt voor lage latentie en hoge snelheden. Na de meer dan geslaagde 5G Demo Tour langs de kust van afgelopen zomer blijft Orange Belgium zijn 5G-netwerk uitrollen om gamers alle voordelen van lage latentie en hoge responsiviteit te bieden.

Christophe Dujardin, CCO van Orange Belgium: "We spannen ons voortdurend in om iedereen een onberispelijke 5G-beleving aan te bieden. We zijn zeer tevreden over ons partnership met Microsoft, want het geeft onze Belgische abonnees de kans om de voordelen van 5G in hun vrije tijd te ervaren, tijdens het gamen. In de toekomst willen we meer investeren in cloudgaming door sterke en betrouwbare 5G-netwerken uit te bouwen en we breiden onze 5G-diensten continu uit om de gameplay van onze klanten te verbeteren."

Cédric Mimouni, Gaming Business Lead Western Europe bij Microsoft, voegt daaraan toe: "Het is een plezier om met Orange Belgium samen te werken en samen met hen Xbox All Access aan hun klanten aan te bieden. We willen gamers meer keuze en flexibiliteit geven in hun aankoopbeslissingen. Xbox All Access is een eenvoudige en betaalbare optie om een console naar keuze te krijgen, inclusief twee jaar Xbox Game Pass Ultimate voor één maandelijkse all-inprijs. Perfect voor iedereen die zich wil aansluiten bij de Xbox-familie."