03/07/24 12:09

Financieel nieuws

Orange Belgium nodigt investeerders en analisten uit om deel te nemen aan een online web en/of audio conferentie op 19 juli 2024 n.a.v. de resultaten van de eerste jaarhelft van 2024

Terug naar nieuws index

Persbericht

Brussel, 3 juli 2024

 

 

Orange Belgium nodigt investeerders en analisten uit om deel te nemen aan een online web en/of audio conferentie op 19 juli 2024 n.a.v. de resultaten van de eerste jaarhelft van 2024

 

Orange Belgium zal zijn resultaten voor de eerste jaarhelft van 2024 publiceren op vrijdag 19 juli 2024 om 7:00 lokale tijd.

 

Het Investor Relations team van Orange Belgium is verheugd investeerders en analisten uit te nodigen voor een online web en/of audio conferentie naar aanleiding van de financiële resultaten. De conferentie zal worden voorgezeten door:

 

  • Xavier Pichon, CEO
  • Antoine Chouc, CFO
  • Koen Van Mol, Director Corporate Strategy & Investor Relations

 

De conferentie start om 10:00 lokale tijd (09:00 UK / 04:00 EST). Om toegang te krijgen tot de online web conferentie, gelieve U te registreren via de volgende link: Orange Belgium HJ 2024 resultaten.

 

Wenst U enkel aan de audio conferentie deel te nemen, gelieve U te registreren via dezelfde link, waar U alle details zal vinden.

 

De opgenomen sessie zal beschikbaar zijn na de conference call en kan worden gedownload van de Orange Belgium website via onderstaande website-link.

Het persbericht over de eerste jaarhelft van 2024, de presentatie en de resultaten toolkit zullen beschikbaar zijn op vrijdag 19 juli 2024 op de financiële sectie van de bedrijfswebsite: Financiële resultaten.

 

 

Over Orange Belgium

Orange Belgium is een van de grootste telecomspelers op de Belgische markt, met een omzet van 1.749 miljoen euro in 2023 en meer dan 3 miljoen klanten op 31 december 2023, en in Luxemburg, via zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg. Dankzij zijn eigen vaste en mobiele netwerken biedt Orange Belgium zowel residentiële als businessklanten vaste en mobiele connectiviteitsdiensten en convergente aanbiedingen (internet, telefonie, televisie, inclusief originele tv-content: Be tv, VOOsport, enz.). Als een verantwoorde operator investeert Orange Belgium om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en duurzame en inclusieve digitale praktijken te bevorderen. Orange Belgium is ook een wholesale-operator die zijn partners toegang biedt tot zijn infrastructuur en tot een uitgebreid portfolio van connectiviteits- en mobiliteitsdiensten, waaronder aanbiedingen op basis van big data en het Internet of Things (IoT).

Orange Belgium is een filiaal van de Orange-groep, aanwezig in 26 landen met een totaal klantenbestand van 298 miljoen klanten wereldwijd op 31 december 2023. De groep is ook een toonaangevende leverancier van wereldwijde IT- en telecommunicatiediensten aan multinationals onder de merknaam Orange Business.

Orange Belgium staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie op internet en op je mobiel: corporate.orange.be, www.orange.be of volg ons op Twitter: @pressOrangeBe

Orange en alle andere namen van Orange-producten of -diensten in dit bericht zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.

 

Perscontact

Sven Adams – sven.adams@orange.com +32 (0)486 36 47 22

press@orange.be

 

Contact investeerders

Koen Van Mol - koen.vanmol@orange.com - +32 (0) 495 55 14 99

ir@orange.be