16/01/20 20:54

Financieel nieuws

Orange Belgium nodigt investeerders en analisten uit om deel te nemen aan een online web en/of audio conferentie op 6 februari 2020 n.a.v. de resultaten van het vierde kwartaal en het volledige jaar 2019

Terug naar nieuws index

De Orange Belgium Groep zal zijn resultaten voor het vierde kwartaal en het volledige jaar 2019 publiceren op donderdag 6 februari 2020 om 7:00 lokale tijd.

 

Het Investor Relations team van Orange Belgium is verheugd investeerders en analisten uit te nodigen voor een online web en/of audio conferentie naar aanleiding van de financiële resultaten. De conferentie zal worden voorgezeten door:

  • Michaël Trabbia, CEO
  • Arnaud Castille, CFO
  • Koen Van Mol, Investor Relations Director

 

De conferentie start om 14:00 lokale tijd (13:00 UK / 08:00 EST). Om toegang te krijgen tot de online web conferentie, gelieve U te registreren via de volgende link: Orange Belgium FY 2019 resultaten.

 

Wenst U enkel aan de audio conferentie deel te nemen, gelieve U te registreren via dezelfde link, waar U alle details zal vinden.

 

De opgenomen sessie zal beschikbaar zijn na de conference call en kan worden gedownload van de Orange Belgium website via onderstaande website-link.

Het persbericht over het vierde kwartaal en het volledige jaar 2019, de roadshow presentatie en de resultaten toolkit zullen beschikbaar zijn op donderdag 6 februari 2020 op de financiële sectie van de bedrijfswebsite: https://corporate.orange.be/nl/financi%C3%ABle-informatie/financi%C3%ABle-resultaten