05/04/22 09:01

Commercieel nieuws

Orange Belgium past zijn prijzen aan, verhoogt het datavolume van al zijn mobiele abonnementen en breidt de multikaartkortingen uit

Terug naar nieuws index

Om de impact van de snel stijgende kosten als gevolg van de economische context op te vangen, past Orange Belgium vanaf 1 juni een aantal prijzen aan. Als next generation operator, die altijd belooft om de behoeften van zijn klanten te volgen en erop te anticiperen, verbetert Orange Belgium ook de inhoud van zijn aanbiedingen en kondigt het aan dat het de datalimiet van al zijn Go mobiele abonnementen zal verhogen (met verhogingen van 0,5 tot 10 GB) en dat het ook zijn multikaartkortingen zal uitbreiden.

Gezien de huidige economische context, gekenmerkt door ongeziene inflatieniveaus, waarbij de prijzen voor energie, technologische apparatuur, maar ook de loonkosten snel stijgen en een impact hebben op de kostenstructuur van Orange Belgium en zijn leveranciers en partners, moet de operator verschillende prijzen aanpassen, om de kwaliteit van de diensten en het investeringsniveau van Orange te behouden.

Meer voor meer

Om beter tegemoet te komen aan de behoeften van zijn klanten, zullen deze aanpassingen vanaf 1 juni gepaard gaan met een belangrijke evolutie van de Go-portefeuille. Alle tariefplannen zullen namelijk worden aangepast volgens een "meer voor meer"-logica, aangezien Orange Belgium zijn klanten een steeds groter aanbod aan diensten en inhoud aanbiedt, terwijl het zijn multi-gigabitnetwerken verder uitbouwt. De datalimiet van elk tariefplan zal worden verhoogd, met bijvoorbeeld de Go Extreme die 10 GB extra data biedt, dus 70 GB in totaal per maand (alle details via de link hieronder).

Voordeel voor multikaart en Love

Tegelijkertijd zijn veel klanten geïnteresseerd in all-in-1 bundels voor hun telecomproducten, maar vrezen dat deze gepaard gaan met hogere prijzen en onnodige opties. Niet bij Orange Belgium: vanaf 1 juni krijgen multikaartklanten (vanaf 2 Go Intense en/of Go Extreme kaarten) en Love-klanten (die een vast internetabonnement hebben) een extra korting van € 1 op hun mobiele abonnementen. Dit betekent een voordeel tot € 10 per kaart per maand, op permanente basis. Bij gebundelde aanbiedingen zullen de meeste klanten dus meer krijgen voor dezelfde prijs.

Meer datavolumes met hey!

Voor digitale klanten die op zoek zijn naar eenvoudige, scherp geprijsde mobiele abonnementen met een overvloed aan data, is het volledig digitale merk hey! van Orange Belgium, waarvan de prijzen niet veranderen, ook een uiterst competitief aanbod. Dankzij zijn getrouwheidsprogramma biedt het merk zijn klanten immers een gestage verhoging van het datavolume - +25 % om de 3 maanden tot 100 % na een jaar - wat betekent dat een klant die voor het meest overvloedige aanbod kiest, na een jaar slechts 25 euro betaalt voor onbeperkt bellen, sms'en en 80 GB per maand.

Alle wijzigingen van de inhoud en de prijzen van de aanbiedingen van Orange Belgium:

www.orange.be/nl/nieuwe-prijzen

De tariefplannen voor businessklanten worden geïndexeerd volgens de algemene verkoopsvoorwaarden.

Alle residentiële en businessklanten die een wijziging in hun tariefplan zullen zien, zullen in de komende dagen en weken op de hoogte worden gebracht.