25/07/23 15:18

Corporate nieuws

Orange Belgium verwelkomt een nieuwe mobiele virtuele netwerkoperator: UNDO

Terug naar nieuws index

Orange Belgium en UNDO kondigen vandaag aan dat ze een overeenkomst hebben bereikt waardoor toekomstige klanten van UNDO gebruik kunnen maken van het toonaangevende 4G- en 5G-mobiele gigabitnetwerk van Orange Belgium. 

Orange Belgium is trots UNDO te mogen verwelkomen op zijn mobiel gigabitnetwerk. UNDO is een nieuwe Belgische Mobile Virtual Network Operator (MVNO) met de ambitie om de menselijke impact op het klimaat te verminderen. Voor hun lancering deed UNDO een beroep op de Mobile Virtual Network Enabler-technologie van Effortel.

Zoals de naam UNDO suggereert, is het de bedoeling de gebruiker in staat te stellen zijn koolstofvoetafdruk "ongedaan te maken". De virtuele operator zal voor elke nieuwe abonnee een boom planten in Congo om zo de CO₂-uitstoot te compenseren en bij te dragen aan de herbebossing van de planeet. Klanten kunnen het klimaat helpen door bewust om te gaan met hun mobiele telefoon dankzij de calculator in de UNDO-app. Deze 100% Belgische virtuele gsm-operator gaat van start op 25 juli en zal gebruik maken van het state-of-the-art netwerk van Orange Belgium.

Laurent Bataille, General Manager, geeft aan waarvoor UNDO staat: "Wij hebben als doel een gemeenschap te creëren die bewust is van haar keuzes om het effect op het klimaat te verminderen. Als we hopen op een betere toekomst voor onze leefomgeving, is het belangrijk om gebruiksvriendelijke technologische tools te creëren waarmee iedereen op een simpele en heel concrete manier kan bijdragen aan de grote uitdagingen zoals de klimaatverandering. We geloven ook dat gebruikers meer gemotiveerd zijn om voor de duurzamere optie te kiezen als we een koolstofneutraal mobiel abonnement aanbieden zonder invloed op de prijs. Met UNDO verhogen we niet alleen het bewustzijn van de CO₂-uitstoot, maar ziet de gebruiker direct het resultaat van zijn ecologische keuzes en doen we er ook met z’n allen iets aan."

Stéphane Le Goff, Director Wholesale & Fixed Accesses bij Orange Belgium legt uit: "We zijn blij dat we deze nieuwe samenwerking met UNDO kunnen starten. Het unieke concept en de ambitie van deze nieuwe mobiele virtuele netwerkoperator sluiten aan bij het voornemen van Orange Belgium om een toekomstbestendig ESG-bedrijfsmodel in te voeren en Net Zero Carbon te worden tegen 2040. Dankzij ons performant mobiel gigabitnetwerk zullen de klanten van UNDO kunnen genieten van geavanceerde 4G en 5G mobiele diensten."

 

Over UNDO UNDO is een gsm-operator gevestigd in Brussel en is de eerste aanbieder van klimaatgerichte mobiele telefonie in België. UNDO wil, zoals de naam als zegt, jouw CO₂ uitstoot compenseren en bijdragen aan een groene planeet. Dat is de merkbelofte waarvoor het UNDO-team zich elke dag engageert en waarmee het zich differentieert van andere netwerkproviders. Geen vage duurzaamheidsclaim, maar transparante bewijzen van onze dagelijkse inzet om jouw CO₂-uitstoot te compenseren. In de UNDO-app volg je zelf hoeveel bomen er geplant worden en hoeveel geld er per project ingezameld wordt.

www.undo.be

Perscontact Elien Ruymen (ABCommunication) - elien@abcommunication.be +32 (0) 16 82 01 89