28/09/16 08:00

Commercieel nieuws

Orange lanceert zijn nieuwe gamma abonnementen: meer mobiele data, meer belminuten en een onbeperkt aantal sms’en

Terug naar nieuws index

Op maandag 3 oktober 2016 lanceert Orange zijn nieuwe gamma van mobiele abonnementen. Daarmee wil het inspelen op de veranderde gebruiksgewoonten en behoeften van zijn klanten. Er werd een nieuwe, eenvoudigere portefeuille van Dieren-abonnementen uitgekiend, die rekening houdt met alle mogelijke behoeften en behoorlijk wat mobiele data bevat.

De continue ontwikkeling van mobiele apparaten, applicaties en technologieën (4G en 4G+) heeft een directe invloed op het surfgedrag en de manier waarop men mobiel surft. Vandaag beschikt meer dan 60% van de Belgen over een smartphone, die ze geregeld gebruiken om online te gaan. Hun mobiel dataverbruik stijgt met 70% ten opzichte van vorig jaar. Bovendien verlangt de consument steeds meer mobiele data en wil hij eenvoudigere tariefplannen, zodat hij makkelijker zijn keuze kan maken.

Om op die trend in te spelen, lanceert Orange nu zijn nieuwe gamma van mobiele Dieren-abonnementen. Elk tariefplan werd uitgewerkt volgens 4 principes:

  1. Op maat: 6 eenvoudige aanbiedingen die beantwoorden aan de verschillende behoeften van elke klant, met de mogelijkheid om van formule te veranderen wanneer hij dat wil, afhankelijk van hoe zijn gebruik evolueert;

  2. Veel mobiele data: elk abonnement heeft een grote databundel zodat de klant permanent online kan zijn en zo veel mogelijk voordeel kan halen uit zijn smartphone;

  3. Gemak: elke formule bevat onbeperkt sms'en, met massaal veel belminuten of de mogelijkheid om onbeperkt te bellen;
  4. Een gerust gemoed: geen onaangename verrassingen dankzij de bijzonder scherpe prijs van de verschillende formules en inbegrepen diensten.

Inspelen op de verschillende behoeften

Niet alle consumenten hebben dezelfde behoeften. Orange analyseerde grondig hun verwachtingen om een portefeuille van abonnementen aan te bieden die afgestemd zijn op de behoeften van elk profiel.

Op basis van die analyse werd het gamma van mobiele abonnementen in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is de eenvoud zelve:

  • 6 abonnementen die beantwoorden aan de verschillende gebruikersbehoeften;

  • Grote databundels (behalve bij de instapformule Kolibrie);

  • De applicatie iCoyote is inbegrepen vanaf het abonnement Koala;

  • Het meest comfortabele roamingpakket (bellen, sms'en en surfen) op de markt, inbegrepen bij de formule Arend Premium.

NL 1609029 New TP offers illustration.jpg

Tariefplannen kunnen uitgebreid worden met de volgende roaming-opties:

  • Transborder (12,1€ voor 250 min. roaming/internationaal, 250SMS, 250MB)

  • EU Traveler (24,2€ voor 500 min. roaming/internationaal, 500SMS, 500MB)

Daarnaast werden ook nieuwe Dieren-abonnementen uitgewerkt voor zelfstandigen en vrije beroepen die ook meer mobiele data willen. De formules zijn ontwikkeld om nog beter in de behoeften van de professionals te voorzien en daarom zijn bij elk tariefplan aanvullende diensten inbegrepen. Bepaalde tariefplannen zijn voor een stuk personaliseerbaar, zodat je ze optimaal kan afstemmen op de verschillende soorten beroepen.

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer van Orange verklaart: “Wij zijn heel blij dat we ons nieuw gamma van Dieren-abonnementen kunnen aankondigen. Daarmee willen we inspelen op de vraag naar eenvoud en meer gebruiksgemak van onze particuliere en professionele klanten. We hebben met name de databundels aanzienlijk uitgebreid, omdat gebruikers steeds mobieler worden en optimaal gebruik willen maken van de diensten waartoe ze toegang hebben op hun smartphone.”

De nieuwe formules zijn verkrijgbaar vanaf 3 oktober 2016 in alle Orange-verkooppunten en op www.orange.be.