04/05/17

Commercieel nieuws

Orange schenkt zijn particuliere klanten 1 GB mobiele data om zijn eerste verjaardag te vieren

Terug naar nieuws index

Op 9 mei zal het precies 1 jaar zijn dat het merk Orange naar België kwam. Om dat te vieren krijgen alle particuliere klanten van Orange Belgium gratis 1 GB mobiele data extra, dankzij het getrouwheidsprogramma Orange Thank You.

In mei 2016 werd het merk Orange in België gelanceerd om het bedrijf te steunen in zijn convergentiestrategie. Tegelijk werd het aanbod voor mobiele telefonie, internet en televisie gelanceerd, nu gekend onder de naam LOVE. Eén jaar later heeft Orange al meer dan 50.000 LOVE-klanten: het bewijs dat het merk verkoopt en dat de gekozen koers de juiste was.

Trouw beloond

Om zijn eerste verjaardag te vieren, schenkt Orange al zijn particuliere klanten (postpaid, prepaid en ZEN) 1 GB mobiel internet om hen te bedanken voor hun trouw. Dat cadeau wordt aangeboden in het kader van het getrouwheidsprogramma Orange Thank You. Klanten moeten het cadeau accepteren in de Orange-app of in hun klantenzone op www.orange.be/verrassing om er gebruik van te kunnen maken. Orange klanten worden geïnformeerd tussen 10 en eind mei.

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer, reageert: “Via Orange Thank You bedanken we onze klanten regelmatig voor hun trouw. Naar aanleiding van de eerste verjaardag van het merk Orange in België wilden we hen 1 GB mobiel internet cadeau doen, een cadeau dat past bij hun behoeften en waarmee ze kunnen genieten van de kwaliteit van het Orange-netwerk.”

Exclusief Orange

Via zijn exclusief getrouwheidsprogramma Orange Thank You bedankt Orange regelmatig al zijn klanten voor hun trouw door hen te verrassen met cadeaus en gepersonaliseerde ervaringen (cinematickets, concerten, …). Tot nu toe werden al meer dan 2 miljoen cadeaus weggegeven.