19/04/18 11:01

Commercieel nieuws

Orange stelt voor: Love Unlimited, de eerste volledig onbeperkte combinatie op de markt van mobiele telefonie, internet en tv

Terug naar nieuws index

Na de lancering van Arend, het eerste onbeperkt mobiele aanbod in België – met onbeperkt bellen, sms'en en mobiel internet –, stelt Orange Belgium vandaag de onbeperkte versie voor van zijn convergent aanbod Love. Abonnees met Love Unlimited kunnen onbeperkt mobiel surfen, sms'en, bellen, internetten en tv-kijken. Op die manier blijven ze altijd en overal verbonden, thuis én onderweg, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over hun verbruik.

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer van Orange Belgium, legt uit: 'Als bold challenger op de Belgische telecommarkt focussen we op wat de klant écht belangrijk vindt. Een eerste mijlpaal was de unieke lancering van ons onbeperkte tariefplan Arend in februari 2018, dat een groot succes is. Veel klanten waren positief verrast door onze formule waarmee we tegemoetkomen aan de vraag naar extra mobiele data als gevolg van het toenemende succes van verschillende sociale media, video- en streamingdiensten. We hebben geluisterd naar wat onze klanten wilden en ze dat gegeven. Het resultaat is het allereerste volledig onbeperkt mobiel aanbod in België op ons toonaangevend 4G-netwerk. Met Love Unlimited zetten we de eerste volledige onbeperkte convergente aanbieding (mobiele telefonie, internet en tv) op de markt in de schijnwerpers. Het is de geknipte oplossing voor klanten die zorgeloos willen tv-kijken of surfen, zowel thuis als onderweg. Moeten we overigens nog zeggen dat we deze ‘uninterrupted experience’ aanbieden aan de scherpste prijs op de markt?"

De klant beschikt over een Love Unlimited pakket als hij internet en tv toevoegt aan een Arend of Arend Premium abonnement. Dan kan hij onbeperkt bellen en sms'en, alsook genieten van mobiel en vast internet, met premium-tv.

Orange blijft de functies en content van zijn Love-pakket uitbreiden. Zo voegt het geregeld sport-, thema- en kinderzenders toe aan zijn aanbod, zonder dat de klant daar extra voor hoeft te betalen.

Een uniek ‘unlimited’ aanbod op een kwalitatief netwerk van topniveau

Sinds jaar en dag investeert Orange Belgium non-stop in zijn mobiel netwerk om zijn klanten een topervaring te garanderen. Investeringen die niet alleen dienen als voorbereiding op de toekomst, maar ook om de snelheid en capaciteit te garanderen die nodig zijn voor de toenemende vraag naar mobiel internet. Dankzij die investeringen kan Orange de vereiste netwerkcapaciteit voor een onbeperkte kwalitatieve ervaring garanderen.

Vandaag dekt het 4G-netwerk van Orange 99,8 % van het Belgische grondgebied. De dekkingskaarten van telecomregulator BIPT, het recente rapport van OpenSignal (State of the mobile networks: Belgium – March 2018) en de recente resultaten van BeCover+ naar aanleiding van een test van een bekende consumentenorganisatie erkennen de superieure kwaliteit van het 4G-netwerk van Orange.

Meer informatie op www.orange.be/nl/onbeperktsurfen.