08/09/20

Corporate nieuws

Rigo Gielen wordt Managing Director van BKM, de dochteronderneming van Orange Belgium die zich toespitst op Unified Communication & Collaboration en ICT-oplossingen

Terug naar nieuws index

Rigo Gielen is aangeduid als Managing Director van BKM, een ICT-integrator die over het hele land actief is en al heel wat bewezen heeft in de kmo- en cma-markten in België. Na de overname van BKM eind juli 2019 breidde Orange Belgium zijn B2B-aanbod uit met de Unified Communication & Collaboration- en ICT-oplossingen van BKM om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van B2B-klanten naar een enkele leverancier van connectiviteit en ICT-oplossingen.

Rigo Gielen begon zijn professionele loopbaan in 2002 op de afdeling Purchasing & Finance Controlling van Dalkia Belux, een onderdeel van de Veolia Groep. In 2007 maakte hij de overstap naar Mobistar, waar hij jarenlang de transformatie van zowel de B2C- als B2B-distributiekanalen in goede banen leidde. Zijn laatste functie als Director Business Sales & Affiliates combineerde hij met die van Chief Financial Officer van BKM, sinds de overname door Orange Belgium. Rigo heeft een master Handelsingenieur, Bedrijfseconomie en -strategie op zak en staat bekend voor zijn zakelijke uitmuntendheid, zijn strategische visie en uiteenlopende leidinggevende vaardigheden.

Rigo Gielen, de nieuwe Managing Director van BKM: “Ik ben vereerd dat ik de nieuwe Managing Director van BKM mag worden. Onder mijn bewind zullen we verder innoveren op het gebied van connectiviteit en ons B2B-aanbod verder uitbreiden. Dankzij het connectiviteitsnetwerk van Orange Belgium in combinatie met het ICT-netwerk van BKM kunnen de klanten van beide bedrijven genieten van de voordelen van een onestopshop-ecosysteem.”

Werner De Laet, Chief Enterprise Officer van Orange Belgium, heet Rigo welkom: “We zijn zeer blij met Rigo aan boord. Hij is de juiste man op de juiste plaats om BKM naar toekomstige successen te leiden. Bij de overname van BKM sloot Orange Belgium 230 medewerkers met hoogopgeleide ICT-profielen in de armen. Als Managing Director zal Rigo de ICT- en connectiviteitsmarkten verder uitdagen en cross-sellingmogelijkheden aangrijpen. We willen ook Bart Soetaers, voormalig Managing Director van BKM, bedanken voor zijn uitstekende werk bij het oprichten en leiden van een sterk en succesvol bedrijf.”

Via BKM biedt Orange Belgium kwalitatieve ICT-oplossingen aan in 4 aparte vakgebieden: Unified Communication & Collaboration (UCC) solutions, IT & Security solutions, Document & Visual solutions en Connectivity solutions. Bovendien is BKM een pionier in cloud-UCC-oplossingen. De voorbije 25 jaar is BKM uitgegroeid tot een betrouwbare referentie in de B2B-markt.

Voormalig Managing Director en oprichter van BKM Bart Soetaers wordt Business Development Manager in de Orange-BKM-structuur. In die hoedanigheid zal hij SMA- en corporate accounts uit het midden- en hoge segment als klant aantrekken en overtuigen. Daarnaast zal hij nieuwe projecten binnenhalen, waarbij zowel de ICT-projecten en -diensten van BKM als de connectiviteitsdiensten van Orange aangewend zullen worden.