Onze medewerkers sparen hun energie niet

Teambuilding voor solidariteit

Eenmaal per jaar zetten onze medewerkers hun smartphone in vliegtuigmodus en nemen ze – bij wijze van teambuilding — deel aan een solidariteitsproject. Sociaal of ecologisch, de projecten zijn talrijk en iedereen is vrij om het project te kiezen dat hen het meest inspireert.

werknemers ruimen strand op

Onze groene ideeën

Op vlak van vergroening, hebben onze medewerkers geen gebrek aan ideeën.

Green Ambition

We hebben elkaar uitgedaagd met de bedoeling elkaar te inspireren. Hoe? Door onze koolstofvoetafdruk te berekenen, onze mailbox op te ruimen, oude en versleten spullen te recycleren enz. Uitdagingen die we heel eenvoudig in ons dagelijks leven kunnen integreren. Of hoe kunnen we ons consumptiegedrag duurzamer maken?

OZ Green Challenge

Op vlak van vergroening, hebben onze medewerkers geen gebrek aan ideeën. Om onze ecologische voetafdruk en levenskwaliteit bij Orange te verbeteren, hebben we een grote hackaton georganiseerd. En de winnaars zijn ... Het schoonmaken van de omgeving van het gebouw door vrijwillige multidisciplinaire teams, de aanleg en het onderhoud van een bio-diverse tuin en het gebruik van elektrische fietsen om het vervuilend transport tussen thuis en werk te beperken. Dit zijn de eerste 3 projecten die onze medewerkers hebben bedacht. Kom snel terug om de volgende te zien ...