Alles geven voor de minder bedeelden

Gsm's inzamelen voor Oekraïne

collega's pakken cadeautjes in

Om de mensen die lijden onder de oorlog in Oekraïne te steunen, lanceren we een grootschalige inzamelactie voor gsm's en laders via ons re-programma (retour, recyclage, refurbished, reparatie). We roepen onze klanten en werknemers op om hun gsm's die ergens onder in een kast stof liggen te vergaren een nieuw leven te geven.
Humanitaire organisaties en families kunnen die gsm's gebruiken om in contact te blijven met hun geliefden.
We doen al het nodige om ervoor te zorgen dat de toestellen naar behoren werken en dat er geen persoonsgegevens meer op staan.
De ingezamelde telefoons worden samen met 3000 powerbank's rechtstreeks aan Orange Polen geleverd.
De inzamelactie vindt plaats in april, mei en juni in onze Orange-shops en in onze kantoren voor onze werknemers.

Onze solidariteitsuitdagingen

Al vele jaren organiseren we liefdadigheidsevenementen voor verschillende doelen. Eind 2020 zetten onze werknemers zich massaal in om weer een lach op het gezicht van onze senioren te toveren in een jaar waarin zij maandenlang amper iemand zagen. Ze verzamelden schoendozen vol lekkers, handige of leuke cadeautjes met een persoonlijke boodschap erbij en deelden die uit in verschillende woon-zorgcentra verspreid over het land.. Maar we moedigen onze medewerkers ook aan om zo vaak mogelijk deel te nemen aan sportevenementen ter ondersteuning van goede doelen. Velen van hen lopen bijvoorbeeld mee met de Run voor Parkinson.
En dan is er nog de uitdaging #OrangeMoves4FoodBanks, waarbij onze collega's uit solidariteit met elkaar sporten, voor de fun of in wedstrijdverband. Hoe meer we bewegen, hoe meer geld we kunnen doorstorten aan de voedselbanken! 229 werknemers stapten, fietsten, speelden en zweetten samen de mooie ronde som van 10.000 € bij elkaar!

collega's pakken cadeautjes in