09/05/22 11:26

Commercieel nieuws

Klanten van Orange Belgium kunnen zich nu engageren voor het milieu en voor sociale inclusie via het Orange Thank You-getrouwheidsprogramma

Terug naar nieuws index

Orange Belgium is vastberaden om mee te bouwen aan een duurzamere samenleving met meer digitale en sociale inclusie. In die context biedt het nu zijn klanten de mogelijkheid om zich ook te engageren en zelf het heft in handen te nemen door hun getrouwheidscadeaus om te zetten in schenkingen aan Belgische vzw's.

Via zijn Orange Thank You-programma beloont Orange Belgium zijn klanten sinds jaar en dag voor hun trouw of zet het hen in de bloemetjes bij speciale gelegenheid zoals een verjaardag, door ze extra data te geven, kortingen op producten of diensten en nog veel meer.

Ter ere van de zesde verjaardag van Orange op de Belgische markt geeft Orange Belgium al zijn klanten een wel heel bijzonder cadeau: voortaan kunnen ze via Orange Thank You kiezen uit vier opties:

  • een telecomproduct: extra data of een bundel voor internationale oproepen, naargelang hun actuele tariefplan
  • vier weken lang gratis tijdschriften
  • een donatie voor het milieu
  • een donatie voor digitale en sociale inclusie

 

Bijdragen aan het milieu en digitale en sociale inclusie

Om de impact van die donaties te vergroten en het ecosysteem verder te versterken, wil Orange Belgium uitsluitend met lokale partners in zee gaan.

Voor de donatie voor het milieu blijft Orange Belgium samenwerken met zijn historische partners Natuurpunt en Natagora: iedere klant die deze beloning kiest, schenkt 2 euro aan een van beide verenigingen. Zij gebruiken dat geld om een natuurreservaat aan te leggen door bomen te planten en de lokale ecosystemen te beschermen.

Bij de donatie voor digitale en sociale inclusie wordt datzelfde bedrag gestort aan het lokale initiatief ToekomstATELIERdelAvenir (TADA). TADA is een tweetalig netwerk dat burgers, de maatschappij en private bedrijven betrekt bij de integratie en emancipatie van de kwetsbaarste tieners in Brussel en hun familie, door ze op lange termijn individuele begeleiding te bieden via weekendscholen, om uiteindelijk iedereen gelijke ontwikkelingskansen te geven.

Orange Belgium besloot om zijn klanten in te zetten om de bestaande initiatieven en de steun die het al verleent aan dergelijke instellingen verder uit te bouwen. Het Re-programma, dat klanten de mogelijkheid biedt om hun afgedankte toestellen in een shop binnen te brengen in ruil voor een voucher, is een prachtig voorbeeld van een initiatief waarbij stelselmatig 2 euro aan Natagora of Natuurpunt geschonken wordt. In 2021 alleen al werden op die manier meer dan 2 hectare bomen aangeplant.