Wie zijn wij?

Verbinden wat echt telt

Orange Belgium is één van de grootste spelers op de telecommarkt in België en in Luxemburg met zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg.

Het bedrijf biedt zijn residentiële klanten mobiele prepaid- en postpaiddiensten aan, alsook een heleboel andere innovatieve telecomdiensten. Als convergente speler biedt Orange ook tv en internet aan via het kabelnetwerk in België.

Op de zakelijke markt biedt Orange mobiele en vaste telefonie aan, alsook breedbandinternet. Als gevestigd telecombedrijf heeft Orange een uitgebreid aanbod van connectiviteits- en mobiliteitsdiensten, inclusief aanbiedingen die gebaseerd zijn op big data en het Internet of Things (IoT). Orange is ook een groothandelsbedrijf en verleent zijn partners toegang tot zijn infrastructuur en diensten.

Orange heeft ruim 3 miljoen klanten in België en Luxemburg en investeert constant in zijn superieure mobiele netwerk. Dat performante netwerk omvat de volgende technologieën: 2G, 3G, 4G, 4G+ en 4.5G.

Orange Belgium is een dochteronderneming van de Orange Groep, één van de toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele telefonie en internettoegang, en een wereldleider voor telecomdiensten voor bedrijven.

Orange Belgium is genoteerd op de Beurs van Brussel.

1340 Mio€
Totale omzet uit diensten
1.4 mio
IoT/M2M sim-kaarten
#1
3G/4G netwerk
1389
medewerkers

Ons vak

Orange biedt zijn residentiële klanten mobiele herlaadkaarten en abonnementen aan alsook innovatieve mobiele telecomdiensten. Sinds kort is Orange een convergente operator die ook een dienst voor televisie en internet aanbiedt via het kabelnetwerk in België.

Op de professionele markt biedt Orange formules voor vaste telefonie en breedbandinternet aan, treedt het op als een provider van geïntegreerde communicatieoplossingen en beschikt het over een ruim aanbod aan mobiliteits- en connectiviteitsdiensten. Orange is als provider ook actief in de groothandel en verstrekt zijn partners zo toegang tot zijn infrastructuur en diensten.

Orange telt ruim 3 miljoen klanten in België en Luxemburg en beschikt over een kwalitatief hoogstaand mobiel netwerk, waar voortdurend in geïnvesteerd wordt en dat zowel 2G, 3G als 4G biedt.

Onze waarden

Logos

Openheid

Wij communiceren op een open manier en nemen de verantwoordelijkheid voor onze handelingen.

Betrokkenheid

Wij streven ernaar onze taken perfect uit te voeren en nemen ons werk, ons leven en onze passies ter harte.

Dynamiek

Wij stimuleren nieuwe ideeën, moedigen aan tot leren en durven het ook eens anders te proberen.

Respect

Bij onze professionele contacten houden wij rekening met de anderen en hun waarden.

Vind ons logo in de sectie News & Medias
Vind ons logo in de sectie News & Medias

Orange Belgium aandelen

De aandelen van Orange Belgium (ISIN: BE0003735496) worden genoteerd in Compartiment A van Euronext Brussels.
Compartiment A omvat de beursgenoteerde ondernemingen met een marktkapitalisatie van meer dan 1 miljard euro.