19/08/24 12:00

Commercieel nieuws

Tempo van Orange: nog flexibeler en guller!

Terug naar nieuws index

Orange Belgium lanceert zijn gloednieuwe Tempo-herlaadkaart, met een aankoopprijs van EUR 10 en 3.000 gratis belminuten naar Orange, VOO en hey! Gebruikers hebben 100% vrijheid: ze betalen enkel voor wat ze verbruiken en hebben de keuze uit verschillende opties, waaronder een Data Boost tot 14 GB voor EUR 14. De nieuwe Tempo-prepaidkaart is vanaf vandaag online beschikbaar, en kan vanaf 2 september fysiek aangekocht worden in de shops.

Een mobiele prepaidkaart biedt een interessant alternatief voor een klassiek abonnement, vooral voor mensen die hun gsm-budget onder controle willen: studenten en jongeren, occasionele gebruikers, toeristen, … De klant koopt vooraf een bepaald tegoed, dat hij kan gebruiken voor diensten als bellen, sms'en, mms'en of mobiele data. Als het kredietbedrag op is, kan hij het opnieuw aanvullen. Dit zeer eenvoudige model biedt grote flexibiliteit en totale controle over de gsm-uitgaven, zonder verplichtingen.

Om zijn prepaid-klanten nóg meer flexibiliteit en gemoedsrust te geven, hervormt Orange Belgium zijn Tempo herlaadkaart. De nieuwe formule is even eenvoudig als gul is en komt tegemoet aan de specifieke behoeften van elk soort gebruiker.

De voordelen van de nieuwe Tempo-kaart op een rijtje:

  • Volledige flexibiliteit: betaal enkel voor wat je verbruikt, herlaad wanneer je wil, kies zelf je opties
  • Concurrentiële aankoopprijs van EUR 10
  • Data Boost opties: tot 14 GB extra data voor slechts EUR 14 (tijdelijke promo tot 31/12/2024: 9 GB voor EUR 9)
  • 3.000 gratis belminuten naar Orange, VOO en hey! klanten
  • Voordelige opties voor specifieke internationale gesprekken

Voor alle details en voorwaarden, zie https://www.orange.be/nl/mobiel/herlaadkaarten