24/06/24 14:36

Commercial news

Orange Belgium lanceert een gloednieuw gamma gsm-abonnementen voor het hele gezin

Back to news index
Orange Belgium lanceert een gloednieuw gamma mobiele abonnementen, met innovatieve oplossingen om klanten te ondersteunen in hun digitale leven. "Orange is er", zoals de nieuwe merksignatuur aangeeft, met name om ervoor te zorgen dat het gebruik van de smartphone sereen verloopt en aangepast is aan de nieuwe klantenbehoeften.
 
Gemoedsrust voor de klant 
Het nieuwe assortiment bevat een aantal functies die ontworpen zijn om klanten gemoedsrust te geven:
 
• Altijd voldoende data voor elk gezinslid
• Altijd de mogelijkheid om te surfen, zelfs als het maximale volume is bereikt
• Aanzienlijke kortingen bij het combineren van verschillende mobiele aanbiedingen of met een Orange-internetverbinding (met of zonder tv)
 
Orange Mobile Small, Medium, Large
De drie nieuwe aanbiedingen, Orange Mobile Small, Medium en Large, omvatten onbeperkt bellen en sms'en en datavolumes van 8 GB, 50 GB of 300 GB. Zodra deze maximale volumes zijn bereikt, blijft de dataverbinding functioneel met een verminderde overdrachtssnelheid, zodat je verbonden kunt blijven wat er ook gebeurt, zonder onaangename verrassingen qua prijs. Al deze datavolumes kunnen overal in de Europese Unie en zelfs daarbuiten worden gebruikt voor het Orange Mobile Large-abonnement, dat een optie "Best Destinations Data" bevat. 
 
Deze nieuwe aanbiedingen zijn beschikbaar voor prijzen van respectievelijk EUR 14, 21 en 39. Als er meer dan één mobiel abonnement wordt afgesloten, zijn er maandelijkse kortingen tot EUR 3 per mobiele kaart en EUR 9 voor een convergent mobiel + internetpakket (met of zonder TV).
 
Orange Mobile Child, een speciale aanbieding voor de allerjongsten
Tevens wordt Orange Mobile Child, een aanbieding speciaal voor jongere klanten, gelanceerd aan een prijs van EUR 5. Deze is alleen verkrijgbaar in combinatie met een ander mobiel gezinspakket, en biedt 2 GB data, 150 minuten bellen en onbeperkt sms'en.
 
Al deze abonnementen zijn zowel in de winkel als online verkrijgbaar.
 
https://eshop.orange.be/fr/mobile/abonnements-gsm
https://eshop.orange.be/nl/mobiel/gsm-abonnementen