11/09/19 17:24

News commerciales

De nieuwste iPhone zal vanaf 20 september verkrijgbaar zijn bij Orange Belgium, met kortingen tot 150 euro op de totale prijs

Retour à l'index des nouvelles

Orange Belgium biedt vanaf 20 september het nieuwste gamma van Apple-producten aan. Klanten die een nieuwe iPhone bestellen, kunnen bij Orange Belgium kortingen tot 150 euro genieten. Tegelijk zal Orange Belgium de nieuwste generaties van de iPad en Apple Watch verdelen.

 

Orange Belgium zal vanaf 20 september de nieuwste producten van Apple verdelen, met name de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max, een gloednieuw professioneel gamma dat garant staat voor topprestaties, evenals de nieuwe iPhone 11 met dual camerasysteem. Daarnaast zal Orange Belgium de Apple Watch Series 5 met Retina Always-On-display en de zevende generatie van de iPad verkopen. Klanten kunnen de iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max al vooruitbestellen vanaf 13 september en de Apple Watch Series 5 alsook de nieuwe iPad zullen vanaf 20 september beschikbaar zijn in de Orange shops.  

Orange hecht waarde aan je oude telefoon met het Buy Back-programma

Klanten kopen doorgaans om de 22 maanden een nieuwe smartphone. Ze veranderen steeds vaker van smartphone om te kunnen profiteren van de nieuwste technologieën. Daarom zijn ze ook voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om hun aankopen te financieren. Om hen de nieuwste toestellen te kunnen aanbieden tegen de beste prijs, neemt Orange hun oude telefoon over tegen de scherpste overnameprijs op de markt. De klant ontvangt een waardebon, die hij onmiddellijk kan gebruiken om een ander toestel te kopen uit het aanbod van Orange. Het type toestel of de leeftijd van de telefoon zijn daarbij van geen belang.

Voor meer informatie over de prijzen en tariefplannen, ga naar www.orange.be

Voor meer informatie over de iPhone, de Apple Watch Series 5 en de iPad, ga naar www.apple.com